Temaquizzer

Tour de France quiz

Denne Tour de France quiz er særligt målrettet cykelentusiaster og indeholder spørgmål om danske og udenlandske cykelrytter, hold og om Tourens historie.

Tour de France quiz

Danmarksquiz

Denne quiz afprøver din viden i både historisk og nutidig viden om Danmark. Testen indholder spørgsmål i almen viden for dig som interesserer dig for dansk historie, litteratur, sport og meget andet.

Danmarksquiz

Fodboldquiz

Denne fodboldquiz handler om fodbold generelt. Quiz og test din viden i spørgsmål om fodboldspillere, klubber, landshold, VM, EM, organisationer osv.

Fodboldquiz

VM i Fodbold

Omdrejningspunktet i denne quiz er verdensmesterskabet i fodbold. Quizzen tester din viden i alt fra fodboldspillere, landshold, sponsorer og organisationer.

VM i Fodbold

Pokerquiz

Pokerquizzen afprøver din viden og kundskab om poker. Du kan støde på spørgsmål om pokerspillet, pokerregler, pokerspillere, organisationer, pokerfirmaer, pokerturneringer og meget mere.

Pokerquiz

Globetrotter Quiz

Globetrotterquiz er for dig, der elsker at rejse! Du finder spørgsmål fra rejser i hele verden. Så pak rygsækken og test din viden på denne jordomrejse.

Globetrotter Quiz

Den royale quiz

Denne quiz handler om alverdens kongelige familier. Du bliver testet i royale bryllupper, familiebånd, kongelige traditioner og ikke mindst god sladder.

Den royale quiz

Fiktive Karakterer

Denne quiz indeholder spørgsmål om fiktive personer lige fra sagaer og sagn til film og litteratur. Test dig selv i alt fra Anders And, Superman og Hulken til figurerne i H.C. Andersen og Grimms eventyr.

Fiktive Karakterer

Verdenshistorie Quiz

Lær og test din viden om historie, krige, berømte historiske personer og meget mere.

Verdenshistorie Quiz

Sverigesquiz

Denne quiz afprøver din viden i både historisk og nutidig viden om Sverige. Testen indholder spørgsmål i almen viden for dig som interesserer dig for svensk historie, litteratur, sport mv.

Sverigesquiz

Julequiz

Julequiz handler om traditioner, tv og musik i en højtid, der fejres på mange forskellige måder verden over. Kan du ikke vente til juleaften, så begynd her!

Julequiz

Flora- og Faunaquiz

Emnet for denne quiz er biologisk diversitet. Test din viden om det mangfoldige og skrøbelige økosystem, som vi lever i sammen med tusindvis af andre arter, planter og svampe.

Flora- og Faunaquiz

Afghanistan Quiz

Denne temaquiz handler om Afghanistan og den danske indsats i landet. Test din viden om brede emner lige fra politik, samfund, kultur og geografi til historie. Denne quiz er lavet i samarbejde med Udenrigsministeriet.

Afghanistan Quiz

Sjove facts

Sjove facts

Eurovisionquiz

En suveræn quiz om Eurovision og Melodi Grand Prix med historiske fakta og sjove detaljer fra årene 1956-2014. En ægte ESC fan ved naturligvis det hele, men måske er der alligevel et hul eller to i din viden!

Eurovisionquiz

Året 2013

Vi har udvalgt nogle af de vigtigste begivenheder og jubilæer fra 2013 og samlet dem i en quiz. Hvad kan du huske fra året der gik?

Året 2013

Børnequiz

Denne quiz udfordrer videnshungrende børn i alderen 7-13 år. Lær eller blær dig med din paratviden i alt fra sprog, politik og historie til geografi, videnskab og biologi. Børnequiz underholder med nyttig viden for de fleste.

Børnequiz

Justin Bieber quiz

Er du en ægte belieber? Så er du kommet til det rette sted. Test dig selv i en quiz om Justin Beiber liv og vej til verdenstoppen. Spørgsmålene dækker alt fra musik, tv til sladder.

Justin Bieber quiz

One Direction Quiz

Find ud af om du er en ægte fan af One Direction. Denne quiz vil teste, hvor meget du ved om dit ynglings boy band. Kender du eksempelvis medlemmernes fødselsdage, mellemnavne og andre fakta?

One Direction Quiz

Michael Jackson Quiz

Er du klar med din sejeste moonwalk til denne quiz? Kongen af pop er tilbage i denne Michael Jackson quiz. Quizzen tager dig med til både de gode og dårlige tider i Jacksons karriere og liv.

Michael Jackson Quiz

FC Barcelona Quiz

Du skal spille offensivt og underholdende i denne quiz om FC Barcelona. Den katalanske fodboldklubs historie byder på mange store fodboldstjerner og legendariske trænere.

FC Barcelona Quiz

Friends Quiz

F.R.I.E.N.D.S. quizzen handler ikke om dine venner, men om vores allesammens venner fra 90'erne. Vennerquiz tager dig med tilbage og rundt om tv-serien med sine spørgsmål og fakta.

Friends Quiz

Ringenes Herre Quiz

Denne quiz om Hobitten og Ringenes Herre går helt tæt på J.R.R. Tolkiens fantastiske univers. Du kan blandt andet møde Bilbo Sækker, Gandalf og Gollum.

Ringenes Herre Quiz

Harry Potter Quiz

Bliv fortryllet af magien i J.K. Rowlings univers med denne quiz om Harry Potter og livet på troldmandsskolen Hogwarts.

Harry Potter Quiz

Champions League Quiz

Denne quiz handler om UEFA Champions League. Du og din viden bliver testet med spørgsmål om den europæiske mesterskabsturnering. Er du klar til at sparke fodboldquizzen i gang?

Champions League Quiz

James Bond Quiz

I den hemmelige quiz' tjeneste møder du Bond, James Bond. Han giver dig licens til at quizze men pas på! Det er med dit eget liv som indsats i denne James Bond-quiz.

James Bond Quiz

Fødselsdagsquiz

Tillykke med fødselsdagen. Du er helt fantastisk. Derfor giver jeg dig i dagens anledning en fødselsdagsquiz, som du må åbne, når du har lyst. Husk at fortælle hvordan du klarede dig i quizzen.

Fødselsdagsquiz

Norgesquiz

Denne quiz afprøver din viden i både historisk og nutidig viden om Norge. Quizzen indholder spørgsmål i almen viden for dig som interesserer dig for norsk historie, litteratur, sport mv.

Norgesquiz

Pinsequiz

Hvad er pinse og hvorfor fejrer vi den? Dette og meget mere får du svaret på i denne pinsequiz. Quizzen har bl.a. spørgsmål om pinsens traditioner og historie.

Pinsequiz

Vovehalsenes Quiz

I denne quiz skal vi møde nogle af historiens største og mest dumdristige vovehalse og eventyrere. Quizzen byder på spørgsmål om alt fra Charles Lindbergh til Doktor Livingstone.

Vovehalsenes Quiz

Historiske Frihedskæmpere

Frihedskæmperen er på en og samme tid en helt og en terrorist alt afhængig af politiske opfattelser og synspunkter. Denne quiz handler om historiens frihedskæmpere. Er du klar til at kæmpe quizkampen om frihed?

Historiske Frihedskæmpere

Homoseksuelle Helte

Denne quiz handler om historiens homoseksuelle helte. Din viden bliver testet med spørgsmål om berømte bøsser, lesbiske, biseksuelle og heteroseksuelle helte. Er du klar til at springe ud i quizzen?

Homoseksuelle Helte

Rumfartsquiz

Vi lader quizzen med flydende brændstof, når vi skal tættere på stjernerne i denne quiz om rumfart. Quizzen byder på spørgsmål om alt fra aber til rumskibe.

Rumfartsquiz