Musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om musik. Spørgsmål om musiktitler, artister, komponister og udtryk.

Musik

Popquiz

Denne popquiz og popmusikquiz indeholder spørgsmål og svar om popmusik. Svar på spørgsmål om europop, electropop, synthpop, teen pop, power pop og dance-pop.

686
#popmusik
#musik

Rockquiz

Denne rockquiz og rockmusikquiz indeholder spørgsmål og svar om rockmusik. Svar på spørgsmål om rock, grunge, punk, indie og heavy metal.

391
#rockmusik
#musik

R&B quiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om musikgenren R&B. Spørgsmål om rhythm and blues, funk, ska, soul, rock & roll, reggae og disco.

R&B
121
#r&b
#musik

Countrymusikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om country musik. Spørgsmål om country, folk music, blues, bluegrass, gospel og hillbilly.

59
#countrymusik
#musik

Eurovisionquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om Eurovision Song Contest og schlagermusik generelt. Svar på spørgsmål om sange, sangere, bands fra eurovisionens historie.

329
#eurovision
#musik

Hip hop quiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om hip hop musik. Spørgsmål om Hip hop, Electro, Breakbeat, Jungle/Drum 'n' bass, Trip hop, Grime, Oldskool, Rave, Hardcore, Club R&B og Funky breaks.

102
#hiphop
#musik

Klassisk musikquiz

Denne quiz indeholder spørgsmål og svar om klassisk musik. Svar eksempelvis på spørgsmål om de store klassiske musikere og deres værker.

53
#klassiskmusik
#musik

Verdensmusikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om verdensmusik. Svar på spørgsmål om verdensmusik, bossanova, calypso, chumbawamba, essakane, flamenco, klezmer, mariachi, reggae, roma, ska, soca og tango.

3
#verdensmusik
#musik

Musikvidensquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar i musikviden. Svar på spørgsmål om musikteori, musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

31
#musikviden
#musik

10'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 10'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, dance, rap og anden musik, som var fremme i 10'erne.

633
#10'ermusik
#musik

00'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 00'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, dance, rap og anden musik, som var fremme i 00'erne.

485
#00'ermusik
#musik

90'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 90'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, dance, rap og anden musik, som var fremme i 90'erne.

633
#90'ermusik
#musik

80'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 80'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, techno, rap, disco og anden musik som var fremme i 80'erne.

524
#80'ermusik
#musik

70'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 70'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, disco og al den musik som var fremme i 70'erne.

254
#70'ermusik
#musik

60'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 60'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, blues og al den musik, som var fremme i 60'erne.

226
#60'ermusik
#musik

50'er musikquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om 50'er musik. Få spørgsmål om rock, pop, blues og al den musik som var fremme i 50'erne.

117
#50'ermusik
#musik

Musikquiz om ældre musik

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om gammel og ældre musik eller måske rettere musik, som ikke helt passer ind i musik fra 50erne og frem til nu.

63
#Ældremusik
#musik

Dance-musikquiz

Denne quizkategori indeholder spørgsmål og svar om dance-musik. Svar på spørgsmål om dance, techno og trance.

94
#dance
#musik

Jazzquiz

Denne quizkategori indeholder spørgsmål og svar om jazz, jazzmusik, jazzmusikere og viden om denne musikalske genres musikteori.

33
#jazz
#musik

New wave-musikquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om new wave, som er en rockgenre, som opstod i slutningen af 1970'erne og i 1980'erne.

76
#newwave
#musik

Discoquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om disco, som startede i USA i midten af 1970'erne. Diskobølgen og kulturen bredte sig til hele verdenen.

23
#disco
#musik

Punk rockquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om punk rock, som opstod i midten af 1970'erne med rødder i The Who, Kinks og Velvet Underground.

44
#punkrock
#musik

Heavy Metal quiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om heavy metal, som blev udviklet i slutningen af 1960'erne og begyndelsen af 1970'erne med rødder i blues rock og psykedelisk rock.

34
#heavymetal
#musik

Reggaequiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om reggaemusik. Reggae er en populær rytmisk musikgenre udviklet i Jamaica gennem 1960'erne.

30
#reggae
#musik

Elektronisk musikquiz

Denne quiz indeholder spørgsmål og svar om electronic eller elektronisk musik, som er kendetegnet ved, at de fleste lyde er genereret af elektroniske musikinstrumenter.

67
#electronic
#musik

Funkmusikquiz

Denne quiz indeholder spørgsmål og svar om funkmusik. Funkmusikken fødtes i USA i 1970'erne med inspiration fra primært bossa nova, soul, jazz og rock.

22
#funk
#musik

Indie rockquiz

Denne quizkategori indeholder spørgsmål og svar om indie rock, som dækker over alternativ musik beregnet for en mindre målgruppe end mainstream.

48
#indierock
#musik

Synthpopquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om synthpop, som udsprang af new wave-bevægelsen sent i 1970'erne og har synthesizeren som det dominerende musikinstrument.

19
#synthpop
#musik

Soulquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om soul, der er en musikstil, som opstod i 1950'erne i USA's afrikansk-amerikanske befolkning.

71
#soul
#musik

Bluesquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om blues, som er en musikalsk genre skabt af de slaver, som blev hentet til Amerika i 1600–1800-tallet.

32
#blues
#musik

New age-quiz

Denne quizkategori indeholder spørgsmål og svar om musikgenren new age. New age-musik er helt nede i tempo og har intention om at sprede velvære og afslappethed.

22
#newage
#musik

Technoquiz

Denne quizkategori handler om technomusik, som er en form for elektronisk musik, der opstod i midt-1980erne i USA og som derefter spredte sig til Europa.

16
#techno
#musik

Grunge-quiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om grunge-musik, som blev en kommerciel succes sidst i 1980'erne og først i 1990'erne.

29
#grunge
#musik

Brit pop-quiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om brit pop. I brit pop-quizzen får du spørgsmål om sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

42
#britpop
#musik

Soundtrackquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om soundtracks til film. Få spørgsmål om musikerne bag, filmtitler og andre relevante emner.

67
#soundtrack
#musik

Folkemusikquiz

Denne musikkategori indeholder spørgsmål og svar om folkemusik. Få spørgsmål om sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

70
#folkemusik
#musik

Alternativ rockquiz

Denne kategori indeholder spørgsmål og svar om alternativ rock. Svar på spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

82
#alternativrock
#musik

Klassisk rockquiz

Denne quiz indeholder spørgsmål og svar om klassisk rock. Spørgsmål og sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

159
#klassiskrock
#musik

Hard rock-quiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om musikgenren hard rock, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

26
#hardrock
#musik

Folkrockquiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om musikgenren folkrock, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

24
#folkrock
#musik

Indiepopquiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om indiepop, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

24
#indiepop
#musik

Poprockquiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om poprock, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

97
#poprock
#musik

Rock and roll-quiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om rock and roll, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

27
#rockandroll
#musik

Doo wop-quiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om musikgenren doo wop, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

10
#doowop
#musik

Rap-musikquiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om rap og rapmusik, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

Rap
22
#rap
#musik

Progg-quiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om progg eller progressive rockmusik, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

12
#progg
#musik

Musikquiz: Danseband

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om danseband, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

3
#danseband
#musik

Rockabilly-quiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om rockabilly, herunder spørgsmål om musikere, sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

2
#rockabilly
#musik

Swingquiz

Denne musikquiz indeholder spørgsmål og svar om swing. Få spørgsmål om musikere sange, sangere, bands og musikbegivenheder.

0
#swing
#musik

5
#20'ermusik
#musik
Gæt 90er sange
App Store
Gæt 80er sange
App Store

Seneste spørgsmål

Musik
2021-02-10

Hvornår kom sangen om "Barbie Girl" ud?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-31

Hvilken sang er fra albummet "Fine Line" af Harry Styles?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-28

Hvad hedder One Directions første album?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-26

Hvad hed Rasmus Seebachs første plade?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-26

Hvilket år udkom Rasmus Seebachs første plade?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-13

Hvilken nederlandsk by skulle have været vært for Eurovision Song Contest 2020?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-13

Hvem kom på andenpladsen efter Dima Bilan til Eurovision Song Contest i 2008?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-13

Hvilket monetært slangord dannede titlen på det spanske ESC-indlæg fra Beth i 2003?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-13

Hvilket land repræsenterede Brødrene Olsen, da de vandt det europæiske Melodi Grandprix i år 2000?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-04

Hvilket land kommer rockgruppen Simple Minds fra?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-04

Hvilket psykedelisk rockband med sit store gennembrud i 70'erne lavede bl.a. det syrede album "UmmaGumma"?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-04

Hvilken af disse er ikke en Beatles-sang?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-04

Hvem har lavet pladen "Around the World In a day"?

By QUIZSTONE
Musik
2021-01-04

Hvem fra The Beatles går barfodet over fodgængerfeltet på coveret af LP'en Abbey Road?

By QUIZSTONE
Musik
2020-12-21

Hvilket medlem fra One Direction forlod bandet først?

By QUIZSTONE
Musik
2020-12-21

Hvilket dansk band har skrevet sangen “Deja Vu”, som udkom i 2017?

By QUIZSTONE
Musik
2020-11-11

Hvem er Harry Roger Webb bedre kendt som?

By QUIZSTONE
Musik
2020-10-27

Hvilken australsk sangerinde har brugt den unge danserinder, Maddie Ziegler, som hovedperson i flere af sine musikvideoer?

By QUIZSTONE
Musik
2020-10-27

Hvor mange symfonier skrev Beethoven?

By QUIZSTONE
Musik
2020-10-26

Hvad er Louis Tomlinson's yndlingsfarve?

By QUIZSTONE
Musik
2020-10-01

Hvilken One Direction-sang var inspireret af "I love KFC"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-09-15

Hvilket rockband købte Roskildefestivalen den orange scene af i 1978?

By QUIZSTONE
Musik
2020-09-15

Hvad er den første sang på 2015 studio album "Made in the A.M" by One Direction?

By QUIZSTONE
Musik
2020-09-04

Hvad var One Directions første single?

By QUIZSTONE
Musik
2020-09-02

Hvem var forsangeren i bandet Motörhead?

By QUIZSTONE
Musik
2020-09-02

I hvilken by blev det internationale Melodi Grand Prix afholdt i 1985?

By QUIZSTONE
Musik
2020-09-02

Hvilken dato udgav One Direction deres femte album “Made in the A.M" med blot de fire tilbageværende medlemmer?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-31

Hvilken dansk sanger med det borgerlige navn Kevin Andreasen har sunget sin fortolkning af Dodo And The Dodos hit "Vågner I Natten"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-31

Hvad er den kendte danske rapper Gilli's rigtige fornavn?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-31

Hvem vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen "Lige der hvor hjertet slår i 1991"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-31

Hvad hedder sangerinden, der sang "Try" tilbage i 2012?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-31

Hvem har lavet sangen "Nede Mette"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-21

Hvilket boyband var Harry Styles en del af?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-21

Hvad hedder det amerikanske band som skuespilleren Zooey Deschanel er en del af?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-21

I hvilken sang fra 1992 kan man høre ordene: "Forever trusting who we are..."?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-21

Hvilken stor sangerinde synger: "I'm the one who wants to love you more"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-20

Hvilket år døde Michael Jackson?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-20

Hvor mange medlemmer er der i bandet The minds of 99?

By QUIZSTONE
Musik
2020-08-20

Hvad er rapperen Kian Rosenberg Larsson bedre kendt som?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-23

Hvordan blev den norske tvillinge-popduo Marcus og Martinus først kendte?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-23

Hvad hedder den 2018-sang George Ezra er mest kendt for?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-23

Hvem sang i 2014 sangen Million, som starter med "Jeg har tjent en million - hey - og grædt en tåre for hver en krone"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-22

Hvem har lavet sangen "Story of My Life" fra 2013?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-22

Hvad hedder det første nummer som Justin Bieber har udgivet?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-22

Hvem udgav i 2015 sangen "Better "hen I'm Dancing", som også var soundtrack til "The Peanuts Movie"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-22

Hvad hedder "drengene" fra boybandet One Direction?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-21

Hvilken sanger stod bag hittet "Earth Song" fra 1995?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-21

Hvad hedder boybandet One Directions andet studiealbum, som blev udgivet i 2012?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-20

Hvem har skrevet sangen "2017"?

By QUIZSTONE
Musik
2020-04-20

Hvem går det bl.a. ud over i musikvideoen til Eminem’s rap "The Real Slim Shady"?

By QUIZSTONE