Quiz og test din paratviden

Sæt din paratviden i spil og svar på

Gæt 90er sange App Store

Gæt 90er sange

Eurovision Quiz App Store

Eurovision Quiz

Hvem ved mest? App Store

Hvem ved mest?

Gæt 80er sange App Store

Gæt 80er sange

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL VORES SUPPORT

Hvordan slår man lyden fra uden at sætte sin iPhone på lydløs?

Tryk på Apples app til indstillinger (den med et gråt tandhjul). Bladr ned på listen og find vores applikation. Tryk på den og så kan du blandt andet slå lyden fra i spillet.

Der er ingen lyd i spillet, hverken på musikspørgsmål eller når man svarer rigtigt eller forkert. Hvordan slår man lyden til?

Hvis du ikke tidligere har slået lyden fra under Apples app til indstillinger, så er din iPad/iPhone sat på lydløs.
1. Kontroller at der ikke vises noget rødt på muteknappen på siden.
2. Kontroller dernæst at der ikke er skruet helt ned for lyden ved at trykke på plus knappen indtil lyden er skruet helt op.
3. Kontroller at sideknappen ikke er sat til rotation lock og enheden derfor er på lydløs, se link http://support.apple.com/kb/HT4085
4. Kontroller din internetforbindelse, da musik og musikvideoer streames og kræver en god forbindelse.

Min nattesøvn bliver forstyrret, når det er min tur i en Duel. Hvordan slår man lyden fra

Vores løsning bygger på Game Centers iNotifications, så vi er desværre ikke herre over lydene uden for appen, eksempelvis når det er ens tur. Men du kan fjerne lydene ved at fjerne dem fra Game Center. Gå ind i Indtillinger (den med et gråt tandhjul på startskærmen). Tryk på Meddelelser (Notifications). Tryk på Game Center og slå dernæst lyde fra.

Hvordan tilføjer man venner til Duel?

Vi har valgt en løsning bygget 100% på Apples Game Center, og dermed de muligheder og begrænser det giver. Du kan udbygge din venneliste ved at gå ind i Apples egen app for Game Center. Den findes normalt på startskærmen. Her kan du tilføje og søge venner via din adressebog mv.

Jeg har rapporteret op til flere fejl i spørgsmål, men de er der stadig - hvorfor?

Vi har valgt at vores app skal kunne fungere offline og spørgsmålene ligger derfor fysisk på din iPhone. Spørgsmålene bliver rettet løbende i vores system, og vi forsøger at opdatere applikationerne jævnligt. Husk derfor at hente de nye opdateringer i App Store.

Andre spørgsmål eller forslag

Som bruger er du med til at bestemme, hvordan vores applikationer skal se ud i fremtiden. Vi vil derfor gerne høre din mening og dine ønsker - hvad synes du f.eks. om vores quizzer og hvilke quizzer kunne du tænke dig at prøve i fremtiden?

Send en mail til os på

Med venlig hilsen

QuizStone Teamet
Quiz og test din viden