Find svaret længere nede
Sæt din paratviden i spil og svar på
I gamle dage blev mælkeproduktet smør fremstillet ved at kærne fløde. Restproduktet var kærnemælk. Traditionelt anvendes komælk, men mælk fra bøfler, får, geder og yakokser kan også anvendes. Smør består hovedsageligt af vand, mælkeproteiner og mindst 80 pct fedtstof. Ofte tilsættes der også omkring 2 pct salt for at forbedre smagen og øge holdbarheden. Smør anvendes til stegning og krydring af maden.
Svartid 0s (0s). 64% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål. Spørgsmålet er forfattet 2014-04-22.
Hvor meget smør blev brugt i danmark i 2010?
Hvilket restprodukt fra processen med at kærne fløde til smør var i gamle dage meget brugt som svinefoder?
Hvad kan gøre smør blegere i farven?
Hvad er fedtprocenten i piskefløde?
Hvor stor er fedtprocenten omtrent i den fløde, der bruges til kaffe og te?
Hvilket af følgende krydderier finder man ikke i falafel?