GASTRONOMI SPØRGSMÅL #2688
Hvor meget kalve og oksekød spiste en gennemsnits dansker i 2010?
27,7 kg
Forklaring
I 2010 spiste hver dansker i gennemsnit 88,7 kg kød. Kødet fordeler sig med 34,8 kg svinekød, 27,7 kg okse og kalvekød, 24,2 kg fjerkræ, 1,2 kg fåre og lammekød, 0,8 kg vildtkød og 0 kg hestekød. Der blev ialt spist 491,9 millioner kg kød. 193,1 millioner kg svinekød, 153,5 millioner kg okse og kalvekød, 134,1 millioner kg fjerkræ, 6,7 millioner kg fåre og lammekød, 4,2 millioner kg vildtkød og 0,3 millioner kg hestekød
Statistik
Svartid 0s (0s). 47% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål.
Spørgsmålet er forfattet 2008-12-15.