Hvilken type kød bliver der spist mest af i Danmark?

Find svaret længere nede

Sæt din paratviden i spil og svar på

GASTRONOMI SPØRGSMÅL #2684

Hvilken type kød bliver der spist mest af i Danmark?

Svinekød

Forklaring

I 2010 spiste hver dansker i gennemsnit 88,7 kg kød. Kødet fordeler sig med 34,8 kg svinekød, 27,7 kg okse og kalvekød, 24,2 kg fjerkræ, 1,2 kg fåre og lammekød, 0,8 kg vildtkød og 0 kg hestekød. Der blev ialt spist 491,9 millioner kg kød. 193,1 millioner kg svinekød, 153,5 millioner kg okse og kalvekød, 134,1 millioner kg fjerkræ, 6,7 millioner kg fåre og lammekød, 4,2 millioner kg vildtkød og 0,3 millioner kg hestekød

Statistik

Svartid 0s (0s). 73% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål.
Spørgsmålet er forfattet 2008-12-15.