Find svaret længere nede
Sæt din paratviden i spil og svar på
Det fedtlag, der samler sig oven på den friske mælk under første fase af smørproduktionen, er fløde. Piskefløde er den tykke del af fløden, der har en høj fedtprocent. Af den kan der fremstilles flødeskum, hvis den piskes, og det fungerer bedst, hvis fløden har stået et par dage. Madlavningsfløde og kaffefløde har en noget lavere fedtprocent og kan derfor ikke laves til flødeskum.
Svartid 0s (0s). 63% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål. Spørgsmålet er forfattet 2014-04-22.
Hvem er Justin Bieber´s hemmelige ingrediens, ifølge hans manager Scooter?
Hvilken af følgende ingredienser er en af de vigtigste i produktionen af sake?
Hvad er hovedingrediensen i falafel?
Hvilken ingrediens var oprindeligt ikke tilladt i øl ifølge det tyske Reinheitsgebot?
Hvilken af følgende grøntsager er en af hovedingredienserne i moussaka?
Hvilken religion bekender sufister sig til?
Hvor stor er fedtprocenten omtrent i den fløde, der bruges til kaffe og te?