Til hvilket land flygter de to hovedpersoner i filmen "Butch Cassidy & The Sundance Kid", som bl.a. har Robert Redford på rollelisten?

Find svaret længere nede

Sæt din paratviden i spil og svar på

FILM SPØRGSMÅL #7655

Til hvilket land flygter de to hovedpersoner i filmen "Butch Cassidy & The Sundance Kid", som bl.a. har Robert Redford på rollelisten?

Bolivia

Forklaring

Den amerikanske skuespiller og filminstruktør Robert Redford blev født i Californien i 1936 og står som et stort ikon i amerikansk filmhistorie. Hans gennembrudsrolle var i "Butch Cassidy and the Sundance Kid" fra 1969, hvor han og Paul Newman spiller to lovløse, der flygter til Bolivia. Redford tog imod flere roller, men i 1980 gik han bag kameraet og instruerede filmen "En ganske almindelig familie" (Ordinary People), hvilket indbragte ham en Oscar for bedste film. Som instruktør har han også lavet "Hestehviskeren" (The Horse Whisperer), "Ved floden" (A River Runs Through It) og "Lions for Lambs". Han fortsatte dog stadig med at spille skuespil, og af store roller kan her nævnes "Spy Game" med Brad Pitt fra 2001. Robert Redford er også kendt for at have oprettet filmfestivalen Sundance, hvis navn er taget fra "Butch Cassidy and the Sundance Kid" og som finder sted i Utah hvert år. Generelt er Redford en meget politisk filmskaber, der ikke er bange for at lade sine overbevisninger brænde igennem på skærmen.

Statistik

Svartid 0s (0s). 30% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål.
Spørgsmålet er forfattet 2012-03-08.