Hvilken historisk begivenhed handler "Thirteen Days" om, der har Kevin Costner i rollen som den amerikanske præsidents rådgiver?

Find svaret længere nede

Sæt din paratviden i spil og svar på

FILM SPØRGSMÅL #7615

Hvilken historisk begivenhed handler "Thirteen Days" om, der har Kevin Costner i rollen som den amerikanske præsidents rådgiver?

Cuba-krisen

Forklaring

Den amerikanske skuespiller og instruktør Kevin Costner blev født i 1955 i Californien. Han begyndte at lave film og tv-serier op gennem 1980'erne og fik sit gennembrud i 1987 med hovedrollen i filmen "De uovervindelige" (The Untouchables), der er instrueret af Brian De Palma. Tre år senere fik han sin debut bag kameraet, hvor han instruerede westernfilmen "Danser med ulve" (Dances with Wolves), der vandt hele syv Oscars, hvilket er en ret god fangst for en debutfilm. Siden da har Costner spillet med i flere store film. Han har en forkærlighed for at spille med i film med et politisk indhold, hvoraf der kan nævnes "JFK", "Swing Vote" og ikke mindst "Thirteen Days", der handler om Cuba-krisen. Ved siden af filmkarrieren er Costner forsanger i sit eget band ved navn "Kevin Costner and Modern West", der turnerer regelmæssigt.

Statistik

Svartid 0s (0s). 61% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål.
Spørgsmålet er forfattet 2012-03-08.