Hvor lever den største bestand af emuer?

Find svaret længere nede

Sæt din paratviden i spil og svar på

NATUR OG BIOLOGI SPØRGSMÅL #1147

Hvor lever den største bestand af emuer?

Australien

Forklaring

Emuen (Dromaius novaehollandiae) er det næststørste medlem af strudsefamilien og har en højde på ca. 150-190 cm. Den voksne emu vejer 30-55 kg. Med dens lange ben kan emuen tage skridt på næsten tre meter og løbe op til 50 km/t. Emuen æder frisk græs, frø, rødder, insekter og frugter. Den kan blive 30 år gammel. Emuen lever i det meste af Australien, og der er i dag en anslået bestand på omkring 800.000.

Statistik

Svartid 0s (0s). 69% har tidligere svaret rigtigt på dette spørgsmål.
Spørgsmålet er forfattet 2008-11-14.