Spil dagens quiz

Sæt din paratviden i spil og svar på

Din egen Temaquiz (QuizStone Basispakke)Kunne du tænke dig at få din helt egen tema-quiz om f.eks. ferie i spanien, franske vine eller dansk tv på vores hjemmeside?

QuizStone besøges hver dag af videnshungrende personer, som quizzer og får svar på en bred vifte af spørgsmål. Vi udvikler gerne tema-quizzer i samarbejde med offentlige institutioner, private firmaer og fagfolk. En tema-quiz har et budskab og belyser effektivt et specifikt emne ved at kombinere nyttig viden med underholdning og konkurrence f.eks. via sociale medier.

Du har selv styringen og kan gå ind og rette eller tilføje nye spørgsmål og billeder. Det betyder, at din kampagne hele tiden kan være aktuel og opdateret. Vi leverer gerne rapporter med statistik, så du kan evaluere dine spørgsmål og din kampagne regelmæssigt.

Referencer: Udenrigsministeriet

Din Quiz flytter ind på din hjemmeside (QuizStone Quiz-modul)En temaquiz fra basispakken kan med fordel integreres på din hjemmeside. Det er med til at skabe dynamik og fastholde dine besøgenes interesse. Yderligere er det med til at sikre at dit budskab får endnu mere eksponering. Modulet kan integreres på få minutter uden kendskab til programmering og vi tilpasser den i farver og layout, så det bliver en del af din hjemmeside.

Referencer: Udenrigsministeriet

Din Quiz får sit eget liv (QuizStone Applikationer til Smartphones)Hvad er mere oppe i tiden end applikationer til iPhones eller Android-telefoner? Din temaquiz fra basispakken kan pakkes flot ind i en quiz-applikation til det enorme marked af smartphone-brugere. Herved udvides din kampagne endnu mere, og dit budskab fremføres på en ny og trendy måde.

Indholdet i din Quiz (Andre QuizStone ydelser)Vi har en stor database med spørgsmål, svar og uddybende forklaringer. Fra den kan vi med kort varsel levere quizspørgsmål inden for forskellige kategorier og på forskellige sprog. Vi hjælper også gerne med at udforme spørgsmål, lave grafik eller oversætte dine spørgsmål til andre sprog.

Referencer: McCann Copenhagen/Estrella Chips

Vi håber dette lyder som noget for dig og ser frem til at høre nærmere fra dig.

Med venlig hilsen
QuizStone Teamet