I hvilket land finder man pandabjørnen?

Find svaret længere nede

Sæt din paratviden i spil og svar på

I hvilket land finder man pandabjørnen? Kina

Forklaring

Pandabjørnen lever i Kina. Den er letgenkendelig på sine store sorte pletter rundt om øjnene, over ørerne og rundt om kroppen. En panda spiser hovedsageligt bambus, selvom den egentlig er kødædende. Den har da også et fordøjelsessystem som en kødæder. En gennemsnitlig panda kan spise mellem ni til fjorten kg bambus om dagen. Da der ikke er meget energi i bambus, har pandaen tilpasset sig ved at sørge for ikke at bruge for meget energi på fx sociale interaktioner. Den er drevet ud af mange af de områder, hvor den plejede at leve, og den er som følge deraf en truet dyreart.



Stil et nyt spørgsmål