Spil dagens quiz

Sæt din paratviden i spil og svar på

Hvad er QuizStone?

QuizStone er en hjemmeside med et bredt udvalg af spørgsmål, der udfordrer brugernes paratviden i mange forskellige kategorier. Bag projektet står et skandinavisk firma, QuizStone ApS, der er ejet af en familie, som brænder for quizspil. Vores målgruppe er mennesker med samme passion.

Gode spørgsmål har naturligvis et rigtigt godt svar, men vi vil mere end det og har derfor også en uddybende forklaring. Vores koncept er ganske enkelt bygget op omkring læring. Man skal kunne lære sig noget nyt og interessant. Også selvom man kan svare rigtigt på alle spørgsmål.

Der er mere end 20 forskellige kategorier, som dækker det meste. Men vi er altid åbne over for nye idéer og forslag, der kan udvikle QuizStone i den retning, som brugerne ønsker. Det er desuden brugerne, der hjælper til med at finde fejl eller udrydde gamle, forældede spørgsmål. Det, i samarbejde med vores egen kvalitetskontrol, holder spørgsmålene relevante.

QuizStone er en quizhjemmeside og ikke et leksikon. Spørgsmål og svars rigtighed bør derfor tages med kraftigt forbehold. Søg derfor også information andre steder.

QuizStone findes nu også som applikationer til iPhone og snart Android, så man let kan quizze i bussen, toget eller hjemme i sofaen.

Vi håber quizzen er tilpas svær for alle, men også let nok til at være sjov. For vores mål er, at du skal have det sjovt. Og hvorfor ikke udfordre dine venner via Facebook eller Twitter?

Med venlig hilsen

QuizStone Teamet
Quiz og test din viden